diumenge, 1 de novembre del 2009

SEMINARI 06/10/2009

El dimarts dia 6 a seminari va començar la Natàlia explicant el conte de "Les set cabretes i el llop" un conte popular. Es va posar una mica nerviosa, però per ser la primera que feia alumna que feia aquesta activitat ho va fer molt bé, molt decidida. Després hem va tocar a mi explicar el conte "El tauró" és un conte que hem vaig inventar jo, que tracta el tema de rentar-se les dents a infantil. La veritat es que vaig entendre perfectament com es sentia la Natàlia en el moment d'explicar el conte, ja que és molt diferent explicar-ho a nens que a adults. Per molt que siguem pocs a seminari i que tinguem confiança, se't fa molt més difícil!
Gràcies a aquesta pràctica podem anar aprenent a explicar contes, veure diferents versions sobre contes i diferents maneres d'explicar-los, ja que després parlem una mica sobre com ho ha fet cadascú, amb les seves coses bones i les seves coses no tan bones...

Tot seguit la Reina ens va donar una notícia extreta de la Vanguardia que es titulava "El fracaso escolar viene de casa" el vam llegir i vam fer una mica de debat sobre el tema... cadascú té una visió completament diferent!
La notícia tractava el fet de que si un nen fracassa en els estudis ve degut a que els pares no tenen estudis. Aleshores vam parlar una mica del fet de què només el pares són els que tenen el pes de l'educació dels seus fills, ja que també esta l'escola dintre d'aquest fet.
La Reina ens va introduir una mica el fet del triangle de l'educació (escola, infant i família) i que en aquest triangle, no esta tot el pes perfectament dividit, sinó que hi ha més pes en una banda que en una altra.

I amb això vam acabar aquest dimarts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada