diumenge, 1 de novembre del 2009

SEMINARI 29/10/2009

Pel seminari del dijous 29 d'octubre teníem preparat un debat sobre l'uniforme a les escoles. La meitat de la classe defensava l'uniforme i l'altra meitat anava en contra. En arribar la Reina ens va comentar que li semblava interessant veure l'exposició que hi havia al passadís de la primera planta, ja que era l'últim dia i era important per la nostra formació, perquè tractava sobre l'educació infantil. Aleshores ens vam posar a veure-la mentre la Reina feia comentaris i argumentava allò que posava. En arribar a la classe vam fer quatre comentaris, molt pocs i de seguida la Sílvia va posar-se a explicar un conte, el de "La caputxeta vermella i el llop" ho va fer molt bé, encara que no lo va posar gaire èmfasi...
Per últim vam portar a terme el debat que teníem preparat, va sortir molt bé, des d'un principi va dominar la banda que estava en contra de l'uniforme, van defensar molt bé la seva postura i va fer patir molt als que estaven a favor. Cal destacar la gran actuació del Francisco, que va fer dubtar a tots amb els seus arguments.
Penso que aquesta pràctica del debat és molt interessant, ja que has de defensar una postura que potser no és el que penses tu en realitat, has d'utilitzar molt bé la llengua oral i has d'argumentar tots els teus punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada