divendres, 25 de desembre del 2009

Fundació Joan XXIII 19/11/2009











El dijous 19 de Novembre vam anar a fer una visita a la Fundació Joan XXIII que esta formada per l'escola Joan XXIII i pel Centre de Tecnologies Ituarte (CETEI)




En arribar a l'escola ens vam portar a la sala d'actes i allà ens van fer una xerrada on ens explicaven la seva ideologia i la seva manera de treballar.




En acabar la xerrada vam poder endinsar-nos en el seu ensenyament. Vam visitar les classes d'infantil per veure la seva manera de treballar. Totes les classes d'infantil s'havien dividit en petits grups i aprofitant la presència de les estudiants en pràctiques del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació Infantil van fer petits racons on treballaven tot tipus de jocs i activitats. Uns feien joc simbòlic amb la cuineta, el metge, la perruqueria, etc. d'altres feien activitats de moviment al gimnàs, altres feien ciència, amb la barreja de colors, i el que més em va cridar l'atenció va ser un grup de ens que treballaven les noves tecnologies a una aula amb pissara digital i portàtils. L'atenció era molt individualitzada, ja que cada educadora tenia pocs nens al seu càrrec i això està bé ja que els nens poden deixar-se anar de forma més còmoda.




També el fet d'introduir les TIC a les classes d'infantil amb els PDI utilitzant-los com si fòssin paper i llàpis, fa que el seu aprenentatge de les noves tecnologies sigui més fàcil, còmode i amè.




Les noves tecnologies són el futur i està molt bé el fet d'introduir-les des de ben petits en les aules, ja que la formació és continuada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada