dilluns, 14 de desembre del 2009

SEMINARI 12/11/2009

El seminari del dijous 12 de Novembre es va iniciar amb dos contes, ja que un estava planificat explicar-ho el dimarts anterior, però com vam veure la pel·lícula de Billy Elliot, no retrasar.
Bé, va començar la Mireia amb un conte de Nadal molt bonic, que jo mai havia sentit, el va explicar molt bé, ja que malgrat ser una lectura va fer moltes pauses i va donar èmfasi en moments especials...
Tot seguit l'Elena va continuar amb el conte del lleó i el ratolí, un conte amb "moraleja" que ens va cridar a tots l'atenció. El va explicar sense llegir, el tenia molt ben preparat, i ho va fer amb l'ajuda d'uns titelles.
En acabar vam començar a parlar de la pel·lícula de Billy Elliot, però no va tenir un bon final, ja que ningú del seminari es va llegir el text que la Sara Figueres va recomanar per comentar. Alguns no van rebre a temps el document, d'altres com jo, ens vam confondre amb un altre que tenia el mateix títol. A la Reina aquesta situació no li va agradar gens i com que no teníem més temps, ens vam haver d'emportar aquest comentari com a feina per a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada