dilluns, 14 de desembre del 2009

SEMINARI 01/12/2009

El seminari del primer dia de desembre el vam començar amb un conte. Va explicar-ho el Francisco i el va començar d'una manera molt particular: ens va convidar des d'un primer moment a cantar la cançó del Patufet i d'aquesta manera ens feia participar i reconeixíem el conte sense que ens digués el títol, va ser una presentació molt cridanera. El conte el va explicar amb l'ajuda de làmines amb dibuixos que va ser un molt bon recurs.
Tot seguit vam fer un canvi de classe i vam començar la presentació de les exposicions de la setmana d'activitats extraordinàries. He de dir que el nostre seminari té molt de nivell i tot gràcies a l'assignatura de TIC, per molt que ens costi acceptar, tota la feina té una recompensa... es van fer uns vídeos impressionants, molt ben tractats.
També vam poder conèixer quins èren els llocs educatius que van anar a visitar els nostres companys de seminari... molt interessant: el zoo, el Caixa Fòrum, una ludoteca, l'aquàrium i nosaltres una biblioteca.
aquí us adjunto el power point que vam realitzar l'Elena, el Francisco i jo, espero que us agradi, encara que falta el toc de la música, que fa que t'ambientis en l'espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada